インドネシア ハサヌディン大学の国際文化プログラム参加者募集!/Application is open for 2021 Online Summer Program at Universitas Hasanuddin (UNHAS).

*English Follows*

インドネシアのハサヌディン大学のより国際文化交流プログラム参加者募集のおしらせです。

対象:
 筑波大学 学群及び学院生 (インドネシア国籍を持たない大学生)

開催期間
 2021年8月23日 ~ 27日

費用:

プログラムの内容:
 このプログラムでは、歴史的な海洋アドベンチャー、ピニシ船の製造、インドネシア・スラウェシ島の豊かな海洋資源などのプレゼンテーションが行われます。
また、インドネシア語やインドネシア文化についてのセッションや、魚市場やビラビーチへのバーチャル訪問などもあります。
このプログラムの最優秀参加者には、来年インドネシアの南スラウェシ州マカッサルで開催されるUNHAS ICP 2022に参加するためのフルスカラシップが与えられます。

※プログラムの詳細は添付資料をご覧ください。

興味のある方、参加を希望される方は、8月16日(月)までに、メールにてご連絡ください。
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp

******************************************************************************************************
The University of Hasanuddin in Indonesia is inviting applications for the International Cultural Exchange Program.
Theme of summer course program:

Who can apply:
 Undergrad & Grad students of University of Tsukuba
 (University students who do not have Indonesian nationality)

Dates:
 August 23rd ~ 27th, 2021

Fee:
 Free

Program Description:
 There will be some presentations on Historical Maritime Adventure, Pinisi Boat Production, and rich marine resources in Sulawesi, Indonesia.
There are also some interesting sessions on Indonesian language and culture, and virtual visits to the fish market and Bira Beach.
The best participant in this program will have a full scholarship to join UNHAS ICP 2022 that will be held in Makassar, South Sulawesi, Indonesia next year.

※Please check the attached document for details of the program.

If you are interested and would like to participate, please send us an email by Monday, August 16th.
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp