2021年 インドネシア パジャジャラン大学オンラインサマープログラム参加者募集!/Application is open for 2021 Online Summer Program at Universitas Padjadjaran.

*English Follows*

AIMSプログラムの協定校であります、インドネシアのパジャジャラン大学よりサマープログラム参加者募集のおしらせです。

サマープログラムのテーマ:
 「マリンツーリズムと沿岸域の脆弱性: 予測、評価、適応」

対象:
 筑波大学 学群及び学院生

開催期間
 2021年8月30日 ~ 9月17日

※プログラムの詳細は添付資料をご覧ください。

興味のある方、参加を希望される方は、8月16日(月)までに、メールにてご連絡ください。
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp

******************************************************************************************************
We are pleased to announce that the Universitas of Padjadjaran in Indonesia, one of the partner universities of the AIMS program,
is inviting applications for the summer program.

Theme of summer course program:
Marine Tourism and Coastal Vulnerability: Prediction, Assessment, and Adaptation

Who can apply:
 Undergrad & Grad students of University of Tsukuba

Dates:
 August 30th ~ September 17th, 2021

※Please check the attached document for details of the program.

If you are interested and would like to participate, please send us an email by Monday, August 16th.
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp