マレーシア マラ工科大学言語学アカデミー主催の国際会議への参加者募集!/Call for participants to the international conference organized by the Academy of Linguistics, Universiti Teknologi MARA.

*English Follows*

AIMSプログラムの協定校であります、マレーシアのマラ工科大学 言語学アカデミー主催の国際会議への参加者募集のお知らせです。

マラ工科大学 言語学アカデミーでは、2021年10月26日(火)~28日(木)の3日間
「第2回ELSA(Education&Languages for Students and Adult Learner’s)2021年国際会議」を開催します。

プログラムの詳細については、添付ポスターをご覧ください。

興味のある方、参加を希望される方は、ポスター内にありますQRコードから参加申し込みをしてください。

その他、何かご質問等ございましたらメールにてご連絡ください。
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp

*************************************************************************************************************
We are pleased to announce that we are inviting participants to an international conference organized by the Academy of Linguistics,
Universiti Teknologi MARA, Malaysia, a partner institution of the AIMS program.

The Academy of Linguistics, Universiti Teknologi MARA will host the 【2nd International Conference of ELSA
(Education & Languages for Students and Adult Learner's) 2021】from Tuesday, October 26 to Thursday, October 28, 2021.

For more information about the program, please see the attached poster.

If you are interested and would like to participate, please apply for participation using the QR code in the poster.

If you have any other questions, please contact us by email.
aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp