【大学院生】メー・ファール・アン大学 "第1回国際共同シンポジウム 農業と食料安全保障" 参加者募集!/【Postgraduate students】Call for Participants for “the 1st International Joint Symposium: Agriculture and Food Security” at the Mae Fah Luang University.

English follows;

本学AIMSプログラムの協定校でありますメー・ファール・アン大学(タイ)が開催します"第1回国際共同シンポジウム 農業と食料安全保障" への参加者を募集します!

【対象】筑波大学 大学院生
【日時】2021年8月2日(月)
【Abstract投稿の締め切り】2021年7月15日(木)

興味のある方は、AIMSプログラム事務局aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jpまでご連絡ください。

*****************************************************************************************

We are inviting participants to the "1st International Joint Symposium on Agriculture and Food Security" to be held by Mae Fah Luang University (Thailand), a partner institution of our AIMS Program!

【Who can apply】Postgraduate students
【Date】August 2, 2021 (Monday)
【Deadline for abstract submission】July 15, 2021 (Thursday)

If you are interested, please contact aims_tsukuba@un.tsukuba.ac.jp