【J-Chat~にほんごではなそ~】2021春の陣/Japanese Chat Event! オンライン日本語会話イベント!

*English follows

「J-Chat~にほんごではなそ~」は、本学留学生や日本語を学習する協定校の学生と筑波大学の学生を結ぶ、日本語チャットイベントです。
少人数グループに分かれて、日本語で会話をします!(日本語初心者歓迎!)
※日本語を教えるイベントではありません

☆こんな人におすすめ☆
 春!新しいことを始めてみたい !
 国際交流をしたい!
 留学生の友だちを作りたい / 日本人の友達をつくりたい
 将来留学を希望している協定校の学生と話したい!
 日本語の会話練習をしたいけど、近くに日本語を話せる人がいない!
 もっと日本のことを知りたい!話したい!
 日本語を学習する人を手助けしたい!
 日本語会話を楽しく練習したい!

開催日:毎週火曜日(全8回)
    4/20、4/27
    5/11、5/25
    6/1、6/8、6/15、6/22
時 間:19:00~20:00 ※日本時間にて開催
会 場:オンライン(Zoom)
対 象:筑波大学生 / 筑波大学協定校の学生
トピック:毎回変わります。単発で参加できます!

申込↓↓  ☆登録締切:各イベント当日の15時まで(日本時間)
当日15時頃に、登録者へZoomのリンクをお送りします。

グローバル・コモンズ
キャンパス国際化部門 campus-kokusaika#un.tsukuba.ac.jp
(#を@に変更して、送信してください)

***********************************************************

「J-Chat~にほんごではなそ~」 is a program where international and domestic students of the University of Tsukuba and students from partner universities who are studying Japanese to meet and mingle.

This chat program is mainly for those studying Japanese to practice the language. (Any level is welcome!)

※The program is not meant for teaching Japanese.

☆This program is for you if any of the following applies!☆
 Spring! I want to start something new!
 I am looking for opportunities for an international exchange
 I want to make international/Japanese student friends
 I want to chat with students from partner universities where I want to study abroad
 I want to practice conversation in Japanese, but nobody to practice with.
 I want to know and talk more about Japan!
 I want to help those learning Japanese.
 I am looking for fun opportunities to chat in Japanese!

Dates:Every Tuesday(5 sessions)※In JST
    4/20、4/27
    5/11、5/25
    6/1、6/8、6/15、6/22
Time:19:00~20:00
Location:Online(Zoom)
Target:University of Tsukuba student / partner school student
Topic:Different topics will be provided each time. You can participate in one shot!

Registration↓↓
*we will email you the zoom link for each events about 3:00 PM of the event day .
☆ Registration deadline: Until 15:00 on the day of each event (in JST)

Global Commons
Department of Campus Globalization

(Swap # to @ when sending an email)