漢陽大学校 サマースクールのお知らせ

漢陽大学校 サマースクールのお知らせです。
Application for summer school at Hanyang University is open!

詳細は下記の問い合わせ先より!
Check the detail on the website from the contact info. below

受入機関・協定校 / School:
 漢陽大学校 サマースクール / Hanyang International Summer School

応募締切 / Application deadline:
 5月21日(金)/ May 21 (Fri)

応募方法 / Application process:
 直接先方に連絡(連絡先は添付ファイル参照)
 Please contact the school directly (Contact information is on the attached file)

プログラム/留学期間:
 2021年7月5日(月)~7月31日(土)4週間
 2週間 オンライン + 2週間 対面
 July 5 (Mon) – July 31 (Sat) 4 weeks
 2 weeks online + 2 weeks offline

対象:
 全学 / All

単位、又は単位互換方法:
 該当なし
 N/A

**留学の実施には、新型コロナウイルス感染症の影響により現在引き上げられている外務省の危険情報レベルが「1」まで引き下げられることが必須であり、その上で、本学(所属支援室等)において、相手国や派遣先大学等の状況を総合的に判断し、決定することになることをご承知おきください。
*IMPORTANT: According to the Travel Guidelines at University of Tsukuba, Travel Advice and Warning on Infectious Diseases issued by Ministry of Foreign Affairs in Japan must be at "level 1" to proceed with any travel abroad programme.

<お問い合わせ/Contact Info.>
 HIWS Website: https://hanyangsummer.com/
 HIWS Instagram: @hanyanginternational
 Email: summerschool@hanyang.ac.kr
 ※@は半角に置き換えてください / Replace "@” with half-width letter.