【GOTCHAT!】1対1の言語交換プログラム /1 on 1 Language Exchange Program

*English follows

「GOTCHAT!」は、学生同士が習得した言語を教えあう(練習しあう)ための1対1言語交換プログラムです。海外協定校の学生も参加しています!

マッチングまでの流れ
1.登録:練習したい言語の習得度を簡単に記入してください。
2.マッチングメールを受領:マッチングできた方にのみ連絡します。初回ミーティングの日程調整を行いますが、入力には期限がありますので登録したメールアドレスは随時確認するようにしてください。
3.初回ミーティング with スチューデントサポートセンタースタッフ:ルール説明や自己紹介をします。
4.2回目以降のミーティング(セッション):ペアで相談して日時設定してください。
5.レッスンごとにレポートフォームを入力(最低セッション回数は8回)

対象:本学の学生・海外協定校の学生
日時/時間:マッチングされた相手(1対1)と設定(自由)
場所(初回のみ):Zoom Meeting
共通言語:英語

参加希望者は下記URLにて申請してください。
注:マッチングができた方にのみ、登録されたメールアドレスに連絡します

マッチングメールでは初回ミーティングの日程調整を行いますが、回答には期限を設けております(メール配信から2~3日程度)。期限内に回答がない場合、登録がキャンセルとなりますので、メールを随時確認するようにお願いいたします。

初回ミーティングは平日(月~金)の10:00~16:30で設定されます。

<2021年4月現在>
・中国語を学びたい日本語話者募集中!
・アジア圏の協定校学生とのマッチング(英語)強化中!

・GOTCHAT!
GOTCHAT!is Language Exchange Program provided by Global Commons.
We introduce an appropriate partner for improving your language skill.

How to get matched with partner
1) registration: fill in a brief description of the language you wish to practice.
2) Receiving a matching email: Only those who got matched with the partner will be contacted
3) First meeting with Student Support Center staff: explain the rules and introduce yourselves.
4) Second and subsequent meetings (sessions): Can be arranged with your partner
5) Report form after each lesson.

Target: University of Tsukuba students + Students from partner universities.
Time: Can be arranged with your partner (1 on 1)
Location(only first meeting) : Zoom Meeting
Language: Common language is English

Only those who got matched with the partner will be contacted.

If you are interested, please fill out a form below;

In the matching email, we will arrange the schedule for the first meeting, but we set a deadline for your response (about 2-3 days after the email is sent). If you do not respond within the deadline, your registration will be cancelled, so please check your e-mails from time to time.

The first meeting is arranged from 10:00 AM to 4:30 PM of weekdays (Monday to Friday)

As of April 2021,
We are looking for English speakers who want to learn Japanese.