オンラインシティチャットカフェのお知らせ / Join us at online City Chat Cafe!

2021年8月以降のスケジュール公開!
Schedule for 2021 August and on are ready!!

学外の方の参加大歓迎!
Open to public for the people in Tsukuba!

新型コロナウイルス感染症により、オンラインで開催します!
様々な文化背景を持つ人々が出合い、おしゃべりを楽しむ国際交流イベントです。筑波大学の留学生と自己紹介や母国の紹介など自由な話題で気軽に英語や日本で会話を楽しめます。

8月以降の予定/Schedule for August onward;
8/1: international friendship day special (10:00AM start)
- Please feel free to invite your friends from other countries!
8/29: Teens rooms available!
9/12: Discussion day (re: internationalization of Tsukuba/Japan)
9/26: Beginner English speakers rooms available
10:31: Halloween special! Come chat in your Halloween costume!
11:14: What's your favourite in fall season?
12:19: Winter holidays

Due to the COVID-19, we are hosting it online!
City Chat Cafe serves as a place to expand cultural exchanges and offers opportunity to share your stories.
Looking forward to having you at the event!

登録フォーム/Registration form: https://forms.gle/nXhMXUBznngNuj968