On-Campus Club Activity Invitation Booths for New International Students〔Date and Time: 9/28 12:00-13:00〕

We are going to have on-campus club activity invitation booths at Student Commons tomorrow, on September 28th, for new International students. Please visit us and see if you can find a club you would love to join!

明日9月28日にスチューデント・コモンズに於いて、新留学生のための筑波大学サークル紹介イベントを開催いたします。留学生活をより充実させてくれるサークル活動。この機会に参加してみませんか?

Date: 9/28(Fri)
 Time: 12:00-13:00
 Place: Student Commons

Hosted by: Division of Student Welfare/ Global Commons