【INTERCULTURAL SESSION II】第2 回グローバルコミュニケーション教育センターの異文化セッションII 開催のお知らせ〔開催日時:7月5日(木)18:15~〕

Workshop
Deep culture learning I
深層文化と異文化体験 I

Are you ready to go abroad?
…and meet the intercultural challenges waiting for you?
Come join this workshop and learn about important skills for a successful study abroad experience.

Time: THURSDAY JULY 5TH 2018 18:15-20:00
 Place: CA304

CEGLOC INTERCULTURAL EVENTS
are held 2 times a semester at CEGLOC and open to all students who plan on studying abroad.
毎年 4 回開催される CEGLOC 異文化体験イベントは、留学経験者と留学希望者と外国人留学生が楽しく情報交換できる場です。関心がある方はどなたでもご参加頂けます。

Contact:
 Bruno JACTAT
 members of JII (Japan Intercultural Institute)
 Mail: jactat.philippe.gu#@#u.tsukuba.ac.jp
    Remove "#" from the above e-mail address before sending mail.