Tsukuba Global Science Week 2018 2nd CiC Students' Workshop Driving Sustainable Development 発表者募集のお知らせ〔開催日:9月21日(金)/応募締切:7月15日(日)〕

(English follows Japanese)

Tsukuba Global Science Week 2018で開催される、2nd CiC Students' Workshop Driving Sustainable Development での発表者を募集します。

開催日時 / Time:9月21日(金)9:30~17:00
 会場 / Place:つくば国際会議場 404室

発表は英語で行います. presentation will be in English.

セッション概要 / Session abstract:

ボルドー大学、国立台湾大学、マレーシア工科大学、サンパウロ大学、グルノーブル大学、オハイオ州立大学、筑波大学で構成されるCiC(Campus in Campus)の学生が、4つのパートでDriving Sustainable Developmentのテーマに基づき研究を発表し、セッションの最後に自分たちの研究や研究成果について議論する。本セッションは、さまざまな研究分野から観察された持続可能な発展に注目する。

Campus-in-Campus (CiC) Initiative is multilateral network of universities led by the University of Tsukuba. CiC Students’ Workshop is a platform where students from the CiC partner universities (University of Bordeaux, National Taiwan University, Universiti Teknologi Malaysia, University of Sao Paulo, Univ. Grenoble Alpes, Ohio State University, and University of Tsukuba) present their research and exchange opinions on the topic of TGSW2018's main theme - Driving Sustainable Development.

応募方法 / Call for applications:

「Driving Sustainable Development」に関する理論や実践など抄録本文(英語で、150字)、所属、連絡先を7月15日までにglisic.jelena.gw#@#un.tsukuba.ac.jpへ送ってください(発表は英語で行います)。

Please submit a 150 words abstract of your presentation on the topic: “Driving Sustainable Development,” to glisic.jelena.gw#@#un.tsukuba.ac.jp, no later than July 15th, 2018 (presentation will be in English).

※メールアドレスの#は削除して送信してください.
 Remove "#" from the above e-mail address before sending mail.

ポスター / Poster (PDF)
詳細 / Details (PDF)

<応募・お問い合わせ>
 筑波大学 国際室(担当:glisic jelena)
  E-mail:glisic.jelena.gw#@#un.tsukuba.ac.jp
  ※ # は削除して送信してください.