The 3rd Cultural Exchange Meeting (Ikebana)【Date: Friday, January 26 , 2018 / Application Deadline: Friday, January 12 , 2018】

グローバル・コモンズ機構、国際交流サポート室では、外国人教職員、研究員及びその家族への支援業務として、在留資格認定証明書の代理申請による入国時のビザ取得支援並びに相談及び情報提供等を行っています。
今回、その業務の一環として、本学の外国人教職員、研究員及びその家族に日本文化を紹介し、相互理解を深めるため華道講習、及び交流会を開催いたしますので、ご案内いたします。皆様の参加をお待ちしております。

International Support Office, Global Commons provides proxy service for acquiring “Certificate of Eligibility” (COE) required for the visa application upon acceptance of foreign faculty, foreign researchers and their families as our support service.
As part of our work, we held cultural exchange events such as Ikebana lessons and exchange meetings for introducing Japanese culture to foreign faculty members, foreign researchers and their families to facilitate their cultural adaptation process. We look forward to your participation.

◆日付:平成30年1月26日(金)
 Date:Friday, January 26 , 2018

◆時間:10:30-13:00 《参加費無料》
 Time:10:30-13:00 《Free of charge》

◆華道講習(講師による実演、講習と体験)及び交流会
 Ikebana Lessons and Exchange Meeting

◆対象者:本学外国人教職員と研究員、及びその家族(定員15名)
 Participants:Foreign faculty, foreign researchers at University of Tsukuba and their families
       (Capacity of 15)

◆場所:グローバルヴィレッジ2F コミュニティーステーション(平砂エリア)
 Place:Community Station at Global Village 2F (Hirasuna-Area)

◆講師:華道講師 小野 萌春(おの ほうしゅん)
 Instructor:Ms. Hoshun Ono

◆主催:グローバル・コモンズ機構 国際交流サポート室
 Organizer of this event:International Support Office, Global Commons

◆申込方法:
 平成30年1月12日(金)までに以下の情報を添えてメールにて申込
  申込先メールアドレス:kasugakokusai#@#un.tsukuba.ac.jp
  (#@#は@に置き換えてください.)
 How to apply:
  Please send the following information to kasugakokusai#@#un.tsukuba.ac.jp
  by e-mail until Friday, January 12, 2018.
  (Remove "#" from the above e-mail address before sending mail.)

1.参加者所属氏名
    Name and Affiliation (faculty, department, etc…)
  2.電話番号
    Phone#
  3.E-mailアドレス
    E-mail Address

◆資料
 Related Documents
 ・第3回異文化交流会(華道講習)ポスター
  The 3rd Cultural Exchange Meeting (Ikebana) Flyer(PDF)

<お問い合わせ>
 グローバル・コモンズ機構
 国際交流サポート室 大久保(2387)
 E-mail: kasugakokusai#@#un.tsukuba.ac.jp
 (※#@#は@に置き換えてください.)

Section in charge:
 Chigusa Okubo (2387)
 International Support Office
 Global Commons