10月新入留学生向けのサークル紹介について / Club Activity Booth for International Students (September 29, 2017, 12:00-13:00(12pm-1pm))

10月新入留学生を対象に、課外活動団体の紹介を行います。
サークル活動に興味のある皆様、是非立ち寄ってみてください!

日時:9月29日(金)12:00~13:00
場所:総合交流会館 ラウンジ・ギャラリー
参加団体:
 ・ 合唱団むくどり (Chorus club)
 ・Omochi Language Club (Language Exchange club)
 ・TED×U Tsukuba学生団体 (English Presentation)
 ・Master Peace (Soccer club)
 ・軟式野球部 (Baseball club)

お問い合わせ:
 グローバル・コモンズ機構
 キャンパスグローバル化部門
 Mail:campus-kokusaika@un.tsukuba.ac.jp

- - - - - - - - - - - - - - - -

We are having Club Activity Booth for international students to introduce their activities
as follows. Please stop by if you have time!

Date: September 29, 2017, 12:00-13:00(12pm-1pm)
Venue: University of Tsukuba 30th Anniversary Hall (Next to University Hall A)
Participating organization:
・ 合唱団むくどり (Chorus club)
 ・Master Peace (Soccer club)
 ・軟式野球部 (Baseball club)

Contact: Global Commons campus-kokusaika@un.tsukuba.ac.jp