スチューデント・コモンズ移転のお知らせ / Student Commons moves to the Central Library

1A棟耐震工事のため、スチューデント・コモンズは図書館2階キャリアゾーン(ゲートを入ってつきあたりのエリア)に移設されました。2017年10月から2018年5月末(予定)まで図書館で業務を行います。

移転に伴い、書籍の貸し出し及び、イベント等でのスチューデント・コモンズ(室内・ラウンジ両方)の利用を、一時停止します。

なお、ライティング・ヘルプデスク、留学相談は移転後も継続しますので、お気軽にご利用ください。
GC Chat in English、 GC Chat in Japanese、Cosmos Caféについても、図書館内Chat Frame(チャットフレーム)にて秋学期より実施予定です。詳細については、追ってお知らせいたします。

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Due to renovation of 1A building, the Student Commons is relocated to the Career Zone at the Central Library (2nd Floor) from October 2017 to May 2018.
At the Central Library, we will continue advisement for study aboard and writing help desk. However, there is no free space like 1A Bldg. student commons so, please use library study space for your study.

During this period, following will be stopped;
・Lend books
・Lend Student Commons (both inside and outside) for any events

We will continue GC Chat in English, GC Chat in Japanese and Cosmos café at the Chat frame in the Central Library from Fall semester. Details will be post later.
Thank you for your kind understanding.

SC

<お問い合わせ / CONTACT>
 グローバル・コモンズ機構
 キャンパス・グローバル化部門(水野・半田・木村)