【TGSW】1st CiC Students' Workshop (Date: September 27th, 2017 / Application deadline: August 31th, 2017)

【CALL for APPLICATIONS】

Campus-in-Campus (CiC) Initiative is multilateral network of universities led by the University of Tsukuba (UT), and it is part of UT’s Top Global University Project.
CiC Students’ Workshop is a platform where students from the CiC partner universities (University of Bordeaux, National Taiwan University, Universiti Teknologi Malaysia, University of Sao Paulo, and University of Tsukuba) present their research and exchange opinions.
Participants are expected to give a 10 minute presentation (in English) on the workshop topic and to participate in discussion.

Please refer to the attachment for more details.

【Contact Information】
 Jelena Glisic, Ph.D.
 University International Administrator
 Campus-in-Campus Initiative
 Office of Global Initiatives
 University of Tsukuba
  TEL: 029-853-2229
  E-MAIL: glisic.jelena.gw#@#un.tsukuba.ac.jp
  (Remove "#" from the above e-mail address before sending mail.)